Millora als espais públics de joc infantil

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 15:00

Durant el mes d’agost l’Ajuntament ha realitzat diferents actuacions en els espais de joc infantil de la plaça Pi Tallat, plaça Charlie Rivel i plaça Benet Barcelona, substituint algun joc i arranjant i fent millores de manteniment de diferents elements malmesos.

PLAÇA PI TALLAT
S’ha substituït per un pont de fusta el pont del tobogan, s’ha polit i pintat l’estructura i s’ha canviat el terra. S’ha canviat tota l’estructura del joc de passes de fusta, s’ha canviat el seient del gronxador i s’ha arranjat la tanca perimetral de l’espai de joc, que estava en mal estat.

PLAÇA CHARLIE RIVEL
S’ha substituït el tobogan i s’ha polit i pintat l’estructura. S’ha retirat la molla en mal estat, i s’ha arranjat la tanca perimetral de l’espai de joc, que estava en mal estat.

PLAÇA BENET BARCELONA
S’ha polit i pintat la molla, i s’ha substituït el terra i els graons malmesos de la torre del tobogan.

Encara resten alguns treballs que s’han d’enllestir, i es previst continuar fent millores en altres parcs i espais de joc del municipi.

La Brigada Municipal ha realitzat el repàs i substitució de tanques perimetrals a Charlie Rivel i a la plaça Pi Tallat. La resta de treballs i la substitució d’elements s’ha encarregat a l’empresa Happy Ludic, amb un cost de 3.628,79 €.

Santa Coloma de Cervelló disposa de vuit espais públics dedicats al joc infantil distribuïts per tot el municipi en parcs, jardins i places. Són de diferent forma i mida, i estan pensats i dissenyats per a ser utilitzats per diferents trams d’edat: nens i nenes de 0 a 5 anys, de 6 a 12 i de més de 12 anys. Algunes àrees són mixtes, amb jocs per a les dues primeres franges d’edat. Els espais estan senyalitzats amb rètols informatius sobre normativa d’usos.

Darrera actualització: 07.09.2020 | 20:44