Millora dels espais públics de jocs infantils

Dimecres, 31 de gener de 2018 a les 10:00

Durant el mes de gener, l’Ajuntament ha realitzat diferents actuacions en set dels vuit parcs infantils amb què compta el municipi, instal·lant nous jocs en alguns espais, i arranjant i fent millores de manteniment de diferents elements malmesos en d’altres. 

El pressupost destinat al projecte ha estat de 14.148,55 €, procedents de fons propis de l’Ajuntament. L’empresa encarregada de realitzar els treballs de manteniment i reposició, i del subministrament dels nous elements de joc ha estat Happy Lúdic.

Santa Coloma de Cervelló disposa de vuit espais públics dedicats al joc infantil distribuïts per tot el municipi en parcs, jardins i places. Són de diferent forma i mida, i estan pensats i dissenyats per a ser utilitzats per diferents trams d’edat: nens i nenes de 0 a 5 anys, de 6 a 12 i de més de 12 anys. Algunes àrees són mixtes, amb jocs per a les dues primeres franges d’edat. Els espais estan senyalitzats amb rètols informatius sobre normativa d’usos.

PLAÇA PI TALLAT
S’ha instal·lat una piràmide de cordes de 2,5 metres d’alçada i s’ha arranjat la tanca.

Plaça Pi Tallat

PLAÇA CHARLIE RIVEL
S’han instal·lat tres elements de joc: un balancí i dues molles, i s’ha arranjat la tanca.

CAMET DE LA COLÒNIA GÜELL
S’ha instal·lat un gronxador mixt, amb un seient pla i un seient tipus bressol. També s’han substituït les travesses de la pista de petanca.

CAMET DE LA COLÒNIA GÜELL S’ha instal·lat un gronxador mixt, amb un seient pla i un seient tipus bressol. També s’han substituït les travesses de la pista de petanca.

CAN VIA
S’ha instal·lat un gronxador amb dos seients tipus bressol. S’ha arranjat la porta de la tanca i s’han canviat graons antilliscants del tobogan.

PLAÇA BENET BARCELONA
S’han pintat la fusta del tobogan, i s’ha aportat sorra a la zona de la taula de ping-pong.

AVINGUDA PAÏSOS CATALANS 
S’ha instal·lat un joc de molla, i s’ha arranjat la tanca.

PLAÇA DE LES VINYES
S’ha instal·lat un balancí, s’ha arranjat la tanca i s’ha substituït la xarxa de la taula de ping-pong.

Darrera actualització: 30.01.2019 | 10:41