Millorem els espais públics

Dimecres, 1 de febrer de 2017 a les 09:00

Les darreres setmanes l’Ajuntament han dut a terme obres en diverses zones del municipi per millorar paviments, zones de joc infantil, seguretat vial i equipaments públics.

S’han destinat uns 64.000 € a actuacions de millora de pavimentació a vials, en diferents actuacions. A Cesalpina s’han millorat diversos punts de l’Avinguda Ramon Berenguer per evitar problemes de seguretat en la circulació de vehicles pel desgast. A més, s’han fet altres intervencions per millorar altres punts. S’ha renovat el paviment de la rotonda de l’avinguda Baix Llobregat, incloent-hi una part del camí escolar de l’escola Colònia Güell. I al Camí de Can Ros cap al Llor de Santa Boi, s’ha reparat l’asfalt en una zona especialment malmesa que generava problemes de seguretat.

També s’ha construït un pas de vianants elevat a l’avinguda dels Països Catalans, a l’entorn escolar del Pla de les Vinyes, per protegir i millorar la seguretat del camí escolar. Aquest pas, precisament, va ser inicialment mal executat per l’empresa constructora i l’Ajuntament va requerir la reparació urgent per evitar els possibles inconvenients.

Pel que fa a les zones de jocs infantils, s’han fet millores a les tanques, aportació de sauló a alguns sorrals, i s’han instal·lat noves estructures de joc al parc de la plaça de les Vinyes i a la plaça del Pi Tallat. Properament, i com a demanda sorgida del Consell d’infants, a la plaça de les Vinyes s’instal·larà una tirolina en una zona que s’incorpora a l’àrea de jocs, amb un nou tancament per protegir-la del vial.

També s’han instal·lat cinc fonts noves, alguna d’elles en una nova ubicació, com la de la plaça Constitució, i altres s’han substituït per models renovats.

Properament es substituiran papereres i se n’instal·laran de noves en espais on s’ha detectat que en manquen o a petició dels veïns i veïnes. D’igual manera, s’han adquirit nous bancs que s’aniran instal·lant en nous punts o substituint-ne de malmesos.

Durant aquest any 2017 s’aniran realitzant més actuacions en els espais públics, de manera que anem millorant el nostre entorn per poder-ne gaudir de la millor forma possible. Això si, caldrà tenir-ne cura, amb respecte i civisme, per mantenir-ne el bon estat.


PLAÇA DE LES VINYES
S’ha col·locat un joc nou, i properament s’instal·larà una tirolina.
 


PLAÇA PI TALLAT
S’ha renovat la tanca i el saulò,  i un joc nou.
 


CAMET
S’ha renovat el sauló.

Darrera actualització: 14.02.2018 | 13:01