Millores als equipaments esportius municipals

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 16:00

Durant els mesos en què l’activitat esportiva va estar aturada pel confinament, l’Ajuntament va aprofitar per realitzar diferents millores a les instal·lacions esportives municipals. 

Al Pavelló Poliesportiu s’han pintat les parets de la pista i s’han substituït els seients de la graderia i les cistelles de bàsquet. També s’ha ampliat la sala polivalent que acull les activitats esportives de les entitats de karate, gimnàstica rítmica i boxa, i també algunes activitats dirigides dels serveis del poliesportiu. Pel que fa al Camp de futbol, s’ha tret el mur que hi havia a un dels laterals del camp de futbol i s’ha substituït per una barana per millorar la seguretat, i actualment s’està treballant per substituir els seients de la graderia. 

Va caldre un gran esforç per adaptar les instal·lacions i posar en marxa tots els protocols pertinents per reobrir l’1 de setembre garantint les mesures sanitàries i la seguretat de les persones usuàries i treballadores. La implicació del personal i de les entitats, ha permès que s’hagin pogut dur a terme les activitats esportives amb seguretat i que les entitats hagin realitzat la seva activitat esportiva mantenint la participació per grups estables i tractant d’oferir una activitat el més normalitzada possible.

Actualment, les noves mesures aprovades per la Generalitat per a contenir el rebrot de la COVID-19, han obligat a aturar l’activitat esportiva als equipaments fins a nou avís. Agraïm la confiança de les persones i de les entitats que han confiat i han contribuït a la pràctica esportiva segura al nostre municipi. Tan aviat com la situació de la pandèmia ho faci possible recuperarem l’activitat a les instal·lacions. 

Darrera actualització: 06.11.2020 | 12:26

Imatges

Tanca Camp de Futbol Municipal Sala Polivalent Pavelló Poliesportiu