Nou èxit de públic en el servei de piscina al Can Via Racket Club

Divendres, 13 d'octubre de 2023 a les 09:00

Nou èxit de públic en el servei de piscina al Can Via Racket Club.

Al llarg d’aquest estiu, els veïns i les veïnes de Santa Coloma de Cervelló han tingut novament la possibilitat de fer ús de la piscina del Can Via Racket Club a preus assequibles. Enguany, l’equipament ha registrat més de sis mil usos des que es va iniciar el servei el 26 de juny. Aquestes dades suposen un increment de 1.800 usos respecte de les xifres assolides durant l’any passat. En aquesta ocasió, a més, es va perllongar la temporada de piscina tant pel que fa als dies com als horaris en els quals va romandre oberta al públic. Del 6 al 30 de setembre també s’obrien a la tarda, de les 16 a les 20.30 hores. A més, la piscina ha acollit activitats dels casals d’estiu municipals i una activitat nocturna del jovent.

Enguany, la gestió de l’equipament ha recaigut en Can Via Racket Club, mentre que l’Ajuntament assumia una part del cost de les entrades; així, les persones residents a Santa Coloma podien gaudir d’una reducció del 50 % del preu. A més, també han pogut accedir a la piscina a preus reduïts —d’entre 2 i 4 euros— les persones amb necessitats especials, els infants i joves de sis a vint-i-nou anys i les persones de més de seixanta-cinc. Per als infants de menys de sis anys l’entrada era gratuïta.

Des de l’Ajuntament, es prenen de referència les dades d’ús de la piscina del Can Via Racket Club per a completar l’estudi de viabilitat sobre la possible necessitat de construir una piscina d’estiu municipal.

Darrera actualització: 02.10.2023 | 15:27