Nou tractament contra la plaga de paneroles al clavegueram

Divendres, 19 de juliol de 2019 a les 12:45

Des de dimecres 24 i fins al divendres 26 de juliol es realitzarà a tot els registres de clavegueram del municipi el tractament periòdic contra les paneroles.

Aquest tractament es realitza cada 4 mesos, i ara, quan les temperatures són altes i comencen a aparèixer paneroles, es fa amb més freqüència si és necessari. El tractament es fa amb pintura biocida, que té una durabilitat més alta que els gels utilitzats habitualment i permet controlar de manera més eficaç el problema de les paneroles. El tractament s'anirà fent per zones fins completar tot el municipi.

Us recordem que després dels tractament és més fàcil veure les paneroles pel carrer, ja que els primers efectes del producte aplicat són de desorientació i atordiment fins que acaben morint. No obstant això, si teniu dubtes, o continueu veient paneroles uns dies després del tractament, no dubteu en comunicar-ho a l'Ajuntament indicant la zona on es troben per telèfon, correu electrònic o per mitjà de l'aplicació d'incidències de l'APP de Santa Coloma de Cervelló.

Darrera actualització: 19.07.2019 | 13:54