Nou tractament contra la plaga de paneroles i desratització al clavegueram

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 15:00

El pròxim divendres 22 de novembre començarà el tractament periòdic contra les paneroles i desratització a tots els registres de clavegueram del municipi. Divendres el tractament es realitzarà a Cesalpina i la Colònia Güell, i a partir de dilluns es farà a la resta del municipi. El tractament es pot allargar un parell de dies més com a màxim.

El tractament contra les paneroles es fa amb pintura biocida, que té una durabilitat més alta que els gels utilitzats habitualment i permet controlar de manera més eficaç aquesta plaga. Us recordem que després del tractament és més fàcil veure les paneroles pel carrer, ja que els primers efectes del producte aplicat són de desorientació i atordiment fins que acaben morint.

El tractament contra les rates es fa mitjançant la col·locació de paranys.

Tant la pintura biocida com els paranys es posen dintre dels registres del clavegueram, de forma que ni animals ni persones entren en contacte directe.

No obstant això, si teniu dubtes, o continueu veient paneroles uns dies després del tractament, no dubteu en comunicar-ho a l'Ajuntament indicant la zona on es troben per telèfon (93 645 07 00), correu electrònic (scc.ajuntament@santacolomadecervello.cat) o per mitjà de l'aplicació d'incidències de l'APP de Santa Coloma de Cervelló.

Tot i que s'intenta tenir la menor incidència sobre el trànsit i l'aparcament de vehicles, és possible que en algun carrer on es faci el tractament no es pugui aparcar. En aquests casos estarà degudament senyalitzat. Us preguem que disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 15:10