Nova plataforma d'incidències a la via pública a l'app de Santa Coloma

Divendres, 30 de juny de 2017 a les 10:00

A partir d’aquest mes de juny entra en funcionament la plataforma d’incidències a la via pública “Cuidem Santa Coloma. Fem-ho entre tots” de l’APP de Santa Coloma de Cervelló.

Mitjançant aquest mòdul de l’APP, podreu comunicar a l’Ajuntament les incidències o desperfectes que observeu a la via pública. A més de la descripció de la incidència, ens podreu enviar fins a 4 fotografies i la seva localització mitjançant un plànol de google. Hem tipificat les incidències en quatre categories: Enllumenat; Aigua i clavegueram; Jardineria i zones verdes; Via pública; Neteja viària i recollida d’escombraries; Seguretat Ciutadana; Salut pública. Aquesta eina ens permetrà tenir més informació sobre els possibles desperfectes que es produeixin a la via pública, i ens ajudarà a millorar el municipi amb la col·laboració de la ciutadania.

A través d’aquesta plataforma no es podran enviar incidències de caràcter privat, i tampoc és el canal per a fer preguntes o manifestar opinions a l’Ajuntament, donat que  no és aquesta la seva utilitat.

Com podeu descarregar l’app de Santa Coloma?

L’aplicació està disponible per a telèfons mòbils Android i iPhone i és gratuïta. 

Per descarregar-la heu d’entrar a l’aplicació Play Store - GooglePlay (si teniu un telèfon Android) o a l’aplicació AppStore (si teniu un iPhone). 

Al buscador heu d’escriure Santa Coloma de Cervelló, i seleccionar la icona amb l’escut de l’Ajuntament i el text “Santa Coloma de Cervelló - Mostrarium”. Doneu a instal·lar, i us apareixerà la icona de l’app al vostre mòbil.

Darrera actualització: 09.02.2018 | 17:14