Nova zona de "petó i adéu" entorn de l'institut i la llar d'infants per ordenar la circulació i parada de vehicles i millorar la seguretat

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 08:00

Avui dimecres es realitzarà una intervenció al carrer de l'Esquirol i a l'avinguda dels Cirerers per tal de millorar la seguretat i ordenar la circulació, parada i estacionament de vehicles entorn de l'Institut Montpedrós i la Llar d'Infants Municipal Rojas Feliu.

Durant el dia d'avui es limitaran tres espais coneguts com a "petó i adéu" que tenen com a objectiu facilitar la parada dels vehicles per deixar els adolescents i joves a l'institut o poder acompanyar als nadons i infants a la llar d'infants. En aquests espais només es permetrà la parada, i no l'estacionament.

Aquesta actuació permetrà ordenar la circulació i parada de vehicles entorn de la Llar d'infants Municipal Rojas Feliu i de l'Institut Montpedrós, dos centres educatius que registren una gran afluència d'alumnat, famílies i professorat que en els moments d'entrada i sortida escolar generen força mobilitat de vehicles.

Les tres zones de petó i adéu es senyalitzaran amb un senyal vertical, i quedaran regulades de la següent forma:

  • 2 zones mixtes al carrer de l'Esquirol (espai compartit amb les parades de bus existents)
  • 1 zona senyalitzada de prohibit estacionar amb senyal vertical i línia groga discontínua a l'avinguda dels Cirerers.

En aquesta intervenció també es preveu que a l'inici de l'avinguda dels cirerers es pugui estacionar només a un costat i així facilitar la circulació en doble sentit que permet el vial.

Sempre que sigui possible per la distància i el temps de què disposeu, recordeu que els desplaçaments dins del municipi és millor fer-los a peu o amb bicicleta per tal de generar una mobilitat més sostenible i per gaudir d'una vida més saludable.

Darrera actualització: 11.11.2020 | 11:37