Noves ajudes extraordinàries per al comerç local

Dimecres, 30 de juny de 2021 a les 09:00

L’Ajuntament convoca una nova línia d’ajuts econòmics adreçats als establiments comercials i de serveis del municipi que es van veure afectats per les resolucions adoptades per la Generalitat de Catalunya a partir del mes d’octubre passat. L’Ajuntament hi destinarà 18.830,51 € del pressupost municipal d’aquest any corresponent a l’Acord de Municipi.

Qui el pot demanar els ajuts?

Les persones físiques o jurídiques que siguin titulars d’una activitat de restauració, empreses que ofereixen altres serveis d’alimentació propis de la restauració, o siguin titulars d’un centre d’estètica o bellesa o d’un centre educatiu que impliqui contacte personal proper al municipi de Santa Coloma de Cervelló, i que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre per la qual s'adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID19 al territori de Catalunya o de les seves pròrrogues.

Als efectes d'aquestes bases s'entenen com empreses que presten activitats de restauració, els bars, restaurants, cafeteries i establiments comercials amb degustació, hagin o no realitzat serveis a domicili o menjar per emportar.

Termini de sol·licitud

  • El termini per sol·licitar les ajudes és del 12 al 30 de juliol de 2021.

Com s’ha de fer la sol·licitud?

  • Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament dintre del termini establert.
  • També de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament concertant cita prèvia al telèfon 93 645 07 00. 
Darrera actualització: 07.07.2021 | 13:32