Noves contractacions per a millorar el servei de joventut

Dimarts, 29 d'octubre de 2019 a les 12:00

L’Ajuntament ha formalitzat amb l’Associació Taller d’Art, Cultura i Creació un contracte per a la prestació del servei de monitoratge i dinamització de la Regidoria de Joventut, serveis que fins ara s’havian cobert amb Plans d’ocupació.

A partir del 2 de novembre es contracta un dinamitzador juvenil a jornada completa i un monitor 22 hores setmanals, que juntament amb la tècnica de joventut, conformaran l’equip de professionals del Departament de Joventut de l’Ajuntament.

Aquest nou contracte garantirà la continuïtat del servei, i ajudarà a consolidar un equip de treball més estable que permetrà enfortir el vincle entre els joves i els educadors, i avançar en la implementació del Pla Local de Joventut 2019-2022. A més, el Departament de Joventut podrà atendre millor a la població d’adolescents de 1r a 3r d’ESO, que ja poden accedir a CRJ Can Carletes. Aquest contracte també permet dedicar més hores a treballar projectes amb l’IES Montpedrós, i garantir la presència del personal de joventut en espais descentralitzats.

Durant aquest any 2019, el Centre de Recursos Juvenils Can Carletes de Santa Coloma de Cervelló ha registrat un total de 1.049 consultes al Servei d’Informació Juvenil, convertint-se en un referent per a la població jove del poble. El canal més emprat pels joves a l’hora de fer consultes és presencialment al Servei d’Informació Juvenil de Can Carletes. Els àmbits on els joves més han preguntat són l’educació formal (itineraris formatius i orientació educativa), ocupació laboral, i prevenció i atenció a la salut.

Recordem als joves i a les famílies que podeu contactar amb el CRJ Can Carletes de dimarts a divendres, de 16.30 h a 20.30 h, ja sigui visitant les seves instal·lacions al Parc de Can Carletes, al carrer Sant Jordi, 25; per telèfon, al 93 634 18 26; i per WhatsApp, al mòbil 669 12 52 54.

Darrera actualització: 30.10.2019 | 10:22