Noves millores als espais públics

Dijous, 7 de desembre de 2023

Pròximament es duran a terme diversos treballs a la via pública i en equipaments municipals

Sala Isabel Clara Simó (Biblioteca Pilarín Bayés)
Aquest espai serà objecte d’una ampliació. A més, també se’n millora la climatització i es fa independent de la resta de l’edifici de la biblioteca incorporant-hi una porta d’accés des del carrer; d’aquesta manera es podrà fer servir de manera independent de la resta de l’equipament.  L’actuació es desenvoluparà entre aquest mes de desembre i l’inici del 2024.

Carrer Barrau
Actualment, es treballa en aquesta via per a millorar-ne la pavimentació des del carrer Monturiol fins a la zona verda d’accés a les escoles modernistes. En concret, se n’asfaltarà la calçada i es pavimentarà amb tova la part destinada a vianants, en plataforma única. Aquesta actuació ja s’està executant i la previsió és que es finalitzi la setmana vinent.

Estació de recàrrega solar i electrolinera
Aquest mes de desembre començarà la instal·lació d’una estació de recàrrega solar a l’aparcament del cementiri, la qual permetrà recarregar-hi quatre vehicles, mentre que a l’avinguda dels Països Catalans amb el carrer Josep Ferrer s’hi instal·larà una electrolinera per a dos vehicles. Ambdues instal·lacions aniran a càrrec de l’AMB.

 

Darrera actualització: 4.12.2023 | 12:08