Obert el termini a entitats i establiments per formar part de la campanya de promoció turística El supermes

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

Totes les entitats i establiments turístics de Santa Coloma i de la Comarca, des de museus, activitats d’oci, rutes guiades, restaurants i allotjaments, poden adherir-se a la campanya el Supermes que organitza el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i oferir durant aquest mes ofertes especialment pensades per a un públic familiar amb promocions especials.

El supermes és una campanya de promoció turística organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i es realitzarà durant els cinc caps de setmana d’abril, i consisteix en una campanya de gran impacte. Durant el Supermes hi haurà un gran ventall d’activitats i ofertes orientades a les famílies amb nens i nenes. Per aixó, els establiments que hi participen en aquesta campanya, modificaran la seva oferta durant aquest mes perquè l’experiència que ofereixen estigui especialment pensada per als més petits de la casa amb promocions especials.

A qui va adreçada la campanya?
A totes les tipologies de famílies.

Qui hi participa?
Poden participar totes les empreses i entitats que compleixin els requisits que es sol·liciten per formar part de la campanya (veure apartat de requisits). Tots els establiments adherits rebran un distintiu/adhesiu identificatiu d’aquesta campanya I material de marxandatge. Atractius turístics: visites i activitats (museus, hípiques, teatres, sortides en bici, tallers, visites a cellers, etc…)
• Rutes guiades de natura per a famílies
• Restaurants
• Allotjaments

Com adherir-se
Els establiments que vulguin adherir-se a la campanya, han d'omplir tots els camps del formulari que hi ha al web elsupermes.cat/adhesions

Termini per adherir-se
Qui es vulgui adherir a la campanya ho ha de fer abans del 24 de febrer de 2019

Darrera actualització: 07.02.2019 | 10:22