Obert el termini per a sol·licitar els ajuts municipals per al pagament de l’IBI

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 a les 10:00

Del 3 al 14 d’octubre, ja es poden presentar les sol·licituds per a beneficiar-se de l’ajut municipal de fins al 20 % de bonificació en el pagament de l’impost sobre béns immobles corresponent a l’any 2021.

La mesura està orientada a facilitar el pagament d’aquest impost a les famílies amb dificultats econòmiques. Se’n poden beneficiar les persones empadronades al municipi —tant si són propietàries com llogateres amb l’obligació d’assumir l’IBI— amb ingressos de la unitat familiar que no superin els especificats a les bases de la convocatòria. L’habitatge no ha de tenir un valor cadastral superior als 175.000 euros, i les persones sol·licitants no poden estar beneficiant-se ja d’altres ajuts relacionats amb aquest impost. La voluntat de l’Ajuntament és donar suport a les famílies amb dificultats econòmiques per tal que puguin fer front als tributs municipals.

La tramitació

Pel que fa a les sol·licituds, es poden realitzar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, concertant-hi cita prèvia al telèfon 93 645 07 00, o bé telemàticament a través del portal de Tramitació electrònica en aquest enllaç.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 09:20