Oberta una nova convocatòria d’ajuts per a les famílies

Dilluns, 13 de de setembre de 2021 a les 09:00

Les famílies poden sol·licitar fins a l'1 doctubre les ajudes econòmiques que l'Ajuntament ofereix a les famílies per als casals d’estiu, activitats esportives, servei de menjador de la llar municipal i, enguany també, estudis postobligatoris.

La situació social o econòmica d’una família pot repercutir directament sobre l’activitat dels infants i joves. Amb la voluntat de facilitar que totes les persones de Santa Coloma de Cervelló tinguin accés a alguns dels serveis que complementen la formació, l’Ajuntament torna a convocar una sèrie de beques i ajuts municipals. En concret, se’n poden sol·licitar:

 • Per al servei de menjador de la Llar d’Infants Municipal Rojas Feliu:
  Aquest ajut és per a infants escolaritzats durant el curs 2020-2021 i que hagin fet ús del servei de manera fixa. 
   
 • Per als casals d’estiu i Casalet 2021:
  Aquests ajuts seran únicament per a la participació en els casals en horari de 9 a 14 hores (és a dir, no són subvencionables els serveis d’acollida i de menjador).
   
 • Per a les activitats esportives per al curs 2021-2022:
  L’ajut està destinat a les activitats que realitzaran les entitats de Santa Coloma de Cervelló amb conveni de col·laboració amb la Regidoria d’Esports, així com les AMPA dels centres educatius municipals.
   
 • Per als estudis postobligatoris del curs 2021-2022:
  Aquest ajut està dirigit a joves nascuts/des entre els anys 1991 i 2005, ambdós inclosos.

Com, quan i on es poden sol·licitar els ajuts?

 • Els ajuts es poden sol·licitar del 13 de setembre a l’1 d’octubre de forma telemàtica a través de la secció de tràmits.
   
 • Presencialment, se’n pot realitzar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (c/ Pau Casals, 26-34).
  Cal concertar cita prèvia trucant per telèfon (93 645 07 00) o bé per correu electrònic (scc.recepcio@santacolomadecervello.cat).
Darrera actualització: 14.09.2021 | 13:15