Obres d’enjardinament a la rotonda d’entrada al municipi

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 15:00

Les obres d’enjardinament a la rotonda d’entrada al municipi que des de fa unes setmanes porta a terme la Diputació de Barcelona en la intersecció de les carreteres BV-2002 i BV-2006, permetran solucionar els desperfectes que presentava el paviment com a conseqüència de l’esfondrament d’una canonada d’aigua del canal. 

El projecte també permetrà millorar la seguretat viària en una zona on s’han registrat alguns accidents de trànsit, i millorarà la visibilitat en modificar-ne la topografia actual i baixar la cota de la rotonda. 

A més a més, s’aprofita per millorar el seu aspecte ornamental, donant-li així la rellevància que li pertoca com a espai de benvinguda a Santa Coloma de Cervelló. En aquest sentit, la Taula de Patrimoni estudiarà la instal·lació a la rotonda d’algun element ornamental de valor patrimonial. 

El projecte, que va ser consensuat amb l’Ajuntament, ha estat redactat per la Diputació de Barcelona, que té les competències en la gestió de les xarxes de carreteres locals, i és per tant l’administració responsable de l’execució de les obres i del pressupost, i n’assumeix el cost.

Darrera actualització: 30.09.2019 | 11:15