Obrim la piscina de Can Via a la ciutadania

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 12:00

Els mesos de juliol i agost l'Ajuntament assumirà la gestió de la piscina de Can Via i obrirà la instal·lació perquè la ciutadania pugui gaudir-ne a preus assequibles.

L’Ajuntament i el propietari del Club Tennis Can Via han arribat a un acord i el consistori assumirà de forma excepcional la gestió de la piscina durant l’estiu. Així doncs, les tardes de juliol, i el mes d’agost en horari de matí i tarda, la instal·lació s’obrirà a la ciutadania a preus assequibles, amb la possibilitat d’adquirir abonaments mensuals o entrades puntuals.

I durant el mes de juliol, l’Ajuntament posarà la piscina a disposició dels casals d’estiu, que en podran fer ús de forma gratuïta durant el matí.

PREUS

Pel que fa als preus, les persones empadronats a Santa Coloma de Cervelló es beneficiaran d’una bonificació del 50%, i s’han previst preus reduïts per a infants de 6 a 15 anys, joves de 16 a 29 anys, gent gran a partir dels 65 anys i per a persones amb necessitats especials amb un mínim del 33% de discapacitat. Per als menors de 6 anys l’accés serà gratuït.

On comprar els abonaments?

  • Les entrades puntuals per a un dia es compraran a la mateixa piscina.
     
  • Els abonaments mensuals es podran comprar a partir del dilluns 20 de juny a l’Ajuntament, ja sigui de forma telemàtica a la Seu Electrònica, o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.
     
  • Per accedir a la piscina cal que presenteu el DNI dels infants, joves i adults que han adquirit l’abonament, i el número de registre que obtindreu un cop fet el tràmit.

HORARIS

Pel que fa als horaris d’obertura, seran els següents:

Juliol
De dilluns a divendres, de 15:15 a 20:00 h
Dissabte i diumenge, de 10:30 a 20:00 h

Agost
De dilluns a diumenge, de 10:30 a 20:00 h

Durant aquests mesos d’estiu, l’Ajuntament assumirà les despeses derivades de la contractació del servei de socorrista, control d’accés, neteja i del manteniment de les instal·lacions. Agraïm la bona predisposició del propietari de la piscina de Can Via, que ha cedit la gestió de la piscina a l’Ajuntament sense cap contraprestació econòmica.

NORMATIVA
Consulta en aquest enllaç al normativa d'ús de la piscina d'estiu.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 12:22