Pessebre de Nadal a la parròquia de Santa Coloma de Cervelló

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 11:00

Amb la il·luminació nadalenca ja encesa als carrers, ens confirma que Nadal ja és aquí, i com no, a l'interior de la parròquia de Santa Coloma podem visitar el tradicional pessebre de Nadal fet per en Paco Ramírez veí del nostre poble.

En el d'aquest any el talent d'en Paco brilla per si mateix, i ens convida a tots a visitar-lo per admirar un pessebre molt bonic que val la pena veure perquè està molt ben treballat.

El muntatge del pessebre recrea la mateixa façana de l'església i una construcció rectangular, coberta amb embigat i que es comunica amb un pas elevat sobre el camí, d'arcs carpanells, que connecta l'església amb la rectoria. I en mig d'aquestes dues construccions podem veure el nostre pessebre, en el qual van apareixent els diferents personatges fins a l'arribada dels Reis Mags d'Orient.

Darrere també tenim representades la nostra muntanya del Montpedrós amb una llumeta encesa que ens indica on està l'ermita del Sant Antoni.

No us ho podeu perdre, és un petit pessebre digne de visitar i que es podrà veure a partir del dissabte 24 de desembre fins després de Reis mitja hora abans i mitja hora després dels actes litúrgics (vegeu foto horària parròquia).

A banda també en Paco ens proposa un horari alternatiu de visites, on ell estarà present per si voleu fer qualsevol pregunta que ell us atendrà personalment.

Horari de visites:
- 27 i 30 de desembre de 18:00 h a 19:00 h
- 3, 7, 10 i 13 de gener de 18:00 a 19:00 h.

Per un Nadal ple de màgia i alegria, que no sigui només una tradició i esdevingui una actitud, perquè llavors tot serà possible.

Bones Festes a tothom!!!

Darrera actualització: 23.12.2022 | 13:28

Imatges