Pla Local de Joventut. Jove! Ara és el moment de dir la teva!

Diumenge, 1 d'octubre de 2017 a les 00:00

Si ets jove, vius a Santa Coloma de Cervelló i tens entre 16 i 29 anys, ara és el moment de fer-te escoltar!

La regidoria de Joventut ja està treballant en el Pla Local de Joventut 2018-2022, on es decidiran les accions que en matèria de joventut es realitzaran al municipi en els propers 4 anys. 

L’objectiu general d’aquest projecte és apropar-nos a la realitat dels i les joves del municipi, recollir les vostres propostes, i disposar així d’elements que permetin orientar les línies d’actuació dels propers anys. Per aquest motiu, la regidoria de Joventut ha obert diferents espais on els joves podeu participar donant la vostra opinió i fent propostes que s’incorporaran al nou Pla Local de Joventut. 

Jove! Saps com pots participar?

Si ets jove i tens coses a dir. Si penses que mai t’escolten. Si creus que hi ha coses interessants que no es fan al municipi i tens propostes de millora... ara és el moment! 
Volem escoltar-te, conèixer quines són les coses que t’interessen, les teves inquietuds i necessitats. Així podrem dissenyar una oferta de serveis i activitats que s’hi adigui amb allò que demaneu els i les joves. Amb aquest objectiu, la regidoria de Joventut us ofereix diferents espais de participació perquè pugueu traslladar-nos les vostres opinions i propostes. 

Enquesta Jove
Per a adolescents i joves de 12 a 29 anys
L’enquesta l’heu de respondre en línia
La trobareu a l’enllaç: bit.ly/santacolomajove
I al Facebook de joventut: www.facebook.com/cancarletes
L’enquesta la podeu respondre en pocs minuts i és anònima.

Grups de discussió
Per a joves de 14 a 29 anys
Els grups de discussió són trobades on debatrem i recollirem les propostes i opinions dels joves del municipi. Cal inscriure’s al CRJ Can Carletes. El primer grup de discussió serà el diumenge 26 de novembre al matí, amb dinar per als assistents.

Darrera actualització: 09.02.2018 | 15:49