Que és el Tribut metropolità i per a què serveix?

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 16:00

Tal com s'informa en l'Actualitat d'aquest mes, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està fent arribar les notificacions del Tribut Metropolità als municipis que, com Santa Coloma de Cervelló, formem part de la segona corona del transport. Donat que això està generant dubtes i reclamacions de la ciutadania, hem preparat un document informatiu on es pretén resoldre algunes d'aquestes qüestions.

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, conjuntament amb 11 Ajuntaments més, hem demanat a l'AMB una reunió de caràcter urgent per demanar explicacions sobre la manca d'informació que hi ha hagut per part d'aquesta administració, i per aclarir informacions que s'estan publicant a la premsa respecte a algun municipi en concret.

També volem reivindicar la integració dels títols socials i les millores del servei necessàries per al municipi.

El document per fer el pagament el rebreu al vostre domicili. També el podeu descarregar des del web de l’AMB. Si no el rebeu a casa o no el podeu descarregar del web, podeu sol·licitar-ne un duplicat mitjançant el correu electrònic informaciotributaria@amb.cat

Si teniu més preguntes sobre el tribut, podeu consultar el web www.tributmetropolita.amb.cat, o trucar al telèfon de l’Àrea Metropolitana de Barcelona 93 506 97 56.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 09:52