Quin és l’estat de la salut del municipi?

Divendres, 8 de d’octubre de 2021 a les 09:00

Us proposem respondre una senzilla enquesta per contribuir a la diagnosi sobre salut del municipi que promou l'Ajuntament.

El Departament de Salut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló vol conèixer quin és l’estat de salut del municipi i de la seva població, i així poder adaptar la planificació i actuacions en matèria de salut a les necessitats reals de veïns i veïnes.

Per aconseguir-ho, analitzarem dades de diverses fonts, però el més important és conèixer de primera mà com és la salut dels veïns i veïnes de Santa Coloma: què ens preocupa, què necessitem i com percebem la salut del municipi. 

Per aquest motiu us demanem que participeu responent en línia una enquesta sobre salut percebuda. Amb les vostres respostes podrem conèixer quin és l’estat de salut general de les persones, identificar els hàbits i estils de vida personals i les característiques del municipi que més influeixen, positivament o negativament, en la salut.

Les respostes són totalment anònimes i les dades només s’utilitzaran de forma agrupada per fer aquesta diagnosi. Necessitaràs uns 20 minuts per omplir l’enquesta, però podràs començar-la i acabar-la en un altre moment.

Com pots contestar l’enquesta?

Fins a l'1 de novembre de 2021

Darrera actualització: 06.10.2021 | 12:18