Ràdio Oh!, l’emissora de Santa Coloma de Cervelló

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 00:00

L’emissora de ràdio impulsada per l’Associació d’Amics de la Ràdio de Santa Coloma de Cervelló es mostra oberta a continuar ampliant la seva programació amb noves aportacions

D’ençà que es va presentar públicament el projecte a la ciutadania el passat mes d’abril, els i les integrants de Ràdio Oh! no han parat de treballar per a consolidar-se i oferir una ràdio de qualitat i proximitat als veïns i les veïnes del municipi, i ho han fet amb diferents programes que podem escoltar a través del seu lloc web: radiooh.org. Els primers espais radiofònics que han pres la graella són una combinació de música i contingut variat. Pel que fa a la programació realitzada per persones col·laboradores podem trobar La encrucijada del diablo, amb Lutifeer; també hi trobem El cazador de canciones, amb Xavi Perallada; Music Rocks, amb Roman Armengol; Cocodril Club, amb Albert Malla, i, finalment, La veu de la gent gran, amb Mari Carmen Casanova, un programa compartit amb Ràdio Sant Boi.

A més dels programes proporcionats per col·laboradors/es, Ràdio Oh! també ofereix contingut de producció pròpia: El puzzle, amb Jordi Ochoa i La hora del gato, amb Roman the Cat. Amb una promesa de nous i interessants continguts en camí —un programa dedicat als jocs de taula, un altre enfocat a la música electrònica i un tercer centrat en els esports—, Ràdio Oh! està buscant enriquir encara més la seva oferta. Per a més informació sobre la programació i com participar-hi, podeu visitar el lloc web de l’emissora o consultar-ne els perfils d’Instagram i Facebook.

Un curs de locució
Les persones interessades en el món de la ràdio tenen la possibilitat de participar en el curs de tècniques i locució de ràdio que té lloc actualment al Centre Cívic de Can Baruta els mesos de novembre, desembre i gener. Les inscripcions es poden realitzar a través de l’adreça electrònica de la Regidoria de Cultura: scc.regidoriacultura@santacolomadecervello.cat.

Trobareu Ràdio Oh! a:
Web: http://radiooh.org
Instagram: @radio.oh.scc
Facebook: @radio.oh.scc
YouTube: @radioohscc

 

Darrera actualització: 07.11.2023 | 09:37