Recomanacions per als abonats afectats pels talls de llum provocats pel temporal

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 14:00

Una avaria en la xarxa de subministrament elèctric provocada pel temporal Glòria ha deixat sense llum algunes zones del municipi. Us informem dels passos a seguir si heu patit aquests talls de llum i voleu presentar una reclamació.

Des de l’Ajuntament s’estan fent les gestions pertinents perquè es restableixi el subministrament elèctric al més aviat possible.

Si heu patit talls de llum a conseqüència del temporal heu de seguir els següents passos per a presentar una reclamació a la companyia subministradora:

  • En cas que encara no s’hagi restablert adequadament el servei, contacteu amb la vostra companyia a través dels seus canals d’atenció al client. 
  • Presentar reclamació a la companyia subministradora / comercialitzadora. Si es fa per telèfon, demanar número d’incidència, i si la reclamació es fa per escrit, que quedi constància de la mateixa.
  • Contactar amb les assegurances que tinguin contractades i consultar amb elles si cobreixen els possibles desperfectes. En cas positiu, cal presentar una reclamació a l’asseguradora pertinent
  • Si transcorregut un mes no s’obté resposta, o la resposta no és satisfactòria, demanar hora de visita a l’OAC que, amb la documentació de les reclamacions presentades inicialment a les companyies, farà un seguiment del cas i, si és necessari, interposarà una nova reclamació.

També podeu consultar el portal web de l’Agència Catalana del Consum on s’ha habilitat un espai exclusiu pels afectats pel temporal Glòria.

En el cas que la companyia d’assegurances o l'empresa subministradora no atengui la vostra reclamació, podeu reclamar davant l’Agència Catalana del Consum. També us podeu adreçar a l’Ajuntament, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, on us recolliran la reclamació i la traslladaran informàticament a la Diputació de Barcelona. Per tal de ser atesos, es recomanable que demaneu cita prèvia al telèfon 93 645 07 00 o per correu electrònic a scc.recepcio@santacolomadecervello.cat

Per altre banda, si heu estat afectat pels talls de llum, us recomanem que seguiu aquests consells de seguretat alimentària.

Darrera actualització: 23.01.2020 | 14:38