Reconeixement a les dones capdavanteres de les entitats del nostre municipi

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 10:10

Sota el lema "Les dones mouen el món", l'Ajuntament va commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les dones, amb un acte institucional el dijous 7 de març a la Societat Recreativa, on es va fer un reconeixement a les dones capdavanteres de les entitats del nostre municipi. Més de 80 dones hi van participar en representació de quaranta entitats del municipi.

Aquest any, des de l'Ajuntament s'ha volgut reivindicar el paper de les dones en el món associatiu, i reconèixer i visibilitzar les dones implicades a les juntes de les entitats. Dones presidentes, vicepresidentes, tresoreres, secretaries, vocals que impregnen l'acció associativa amb la seva mirada femenina.

L'audiovisual "Les dones mouen el món" i l'actuació de l'Araceli Marín, de l'escola de música SiFaSol, van obrir l'acte, que va continuar amb una taula rodona presentada per la regidora d'Igualtat, Júlia Fernández, on les dones van prendre la paraula per compartir les seves experiències com a dones implicades i amb responsabilitat a les entitats del poble.

L'alcaldessa, Anna Martínez, va fer la lectura del manifest del 8 de març, i va fer entrega d'un ram commemoratiu a les dones. Tot seguit es va donar pas a l'actuació de la Gisela Guerrero, també de l'Escola de Música SiFaSol.

Ja a la plaça Pi Tallat, Geganters i Grallers de Santa Coloma de Cervelló, l'Associació de Cultura Popular amb el seu "Ball de fresques" i el grup de batucada Toquikitoqui, van tancar els actes de commemoració amb una performance.

Darrera actualització: 11.03.2019 | 10:18