Recta final de la substitució de l’enllumenat públic per tecnologia de LED

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 10:00

L’ús d’aquestes lluminàries permet assolir una notable reducció en la despesa elèctrica, amb el consegüent benefici mediambiental.

Es preveu que al llarg dels pròxims dies s’iniciïn els treballs de substitució de les últimes lluminàries de vapor de  sodi que queden a l’enllumenat públic de Santa Coloma de Cervelló per altres amb tecnologia de LED. Tot i que l’actuació suposarà una inversió de 134.000 €, cal destacar que aquesta substitució comporta una considerable reducció en el consum elèctric del municipi. D’aquesta manera també es col·labora activament a nivell mediambiental, reduint les emissions de CO2.

El PAES
Aquests treballs s’inscriuen en el marc del Pla d’Actuació per l’Energia Sostenible (PAES) del municipi, elaborat a partir de la seva adhesió al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia. El pla ha suposat un impuls a altres actuacions a favor de la  sostenibilitat, com ara el canvi d’enllumenat, l’optimització de la climatització dels equipaments municipals o l’ús de sistemes alimentats amb energies renovables, com són les plaques fotovoltaiques o les calderes de biomassa.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 11:29