Relleu en l’alcaldia de Santa Coloma de Cervelló

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 19:30

Aquesta setmana es previst que es produeixi el relleu en l’alcaldia de Santa Coloma de Cervelló, en virtut de l’acord de govern subscrit el 14 de juny de 2019 entre els grups municipals de Col·laborem i Progrés.

L’acord de govern signat per les dues forces polítiques per al mandat 2019-2023 preveia que l’Anna Martínez, del grup municipal de Progrés, estaria al capdavant del consistori durant els dos primers anys del mandat, fins al juny de 2021, moment en què el Jordi Bartolomé, del grup municipal de Col·laborem, assumiria l’alcaldia fins a la finalització del mandat.

El dijous 17 de juny a les 19:00 hores es celebrarà un Ple extraordinari que prendrà coneixement de la renúncia al càrrec d’alcaldessa de l’Anna Martínez, i el dissabte 19 de juny a les 11:00 hores tindrà lloc el Ple extraordinari i urgent d’elecció i pressa de possessió del nou alcalde, que en virtut de l’acord de govern serà l’actual 1r tinent d’alcaldia Jordi Bartolomé.

El ple extraordinari del 17 de juny en què es prendrà coneixement de la renúncia de l’Anna Martínez al càrrec d’alcaldessa es celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i serà semi presencial, amb l’assistència dels regidors i regidores del Consistori i sense públic. La ciutadania podrà seguir el ple en directe des del Canal de YouTube de l’Ajuntament a partir de les 19:00 h.

El Ple extraordinari i urgent d’elecció i de pressa de possessió del nou alcalde es celebrarà el dissabte 19 de juny a les 11:00 h al pati del Centre Cívic Can Baruta, i serà un ple presencial, amb assistència dels regidors i regidores del Consistori i amb públic. L’aforament estarà limitat a 60 persones, i es seguiran tots els protocols sanitaris. Per assistir com a públic a aquest ple cal inscriure’s en el següent enllaç.

També podeu trucar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, al telèfon 93 645 07 00.

El Ple d’elecció i de pressa de possessió del nou alcalde també es podrà seguir en directe des del Canal de You Tube de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 15.06.2021 | 18:33