Reunió amb el president delegat de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona

Dimecres, 15 de de desembre de 2021 a les 10:00

Ahir, 14 de desembre, l'alcalde, Jordi Bartolomé i la 1a tinent d'alcaldia, Anna Martínez, es van reunir amb el president delegat de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, per tractar la futura actuació a la rotonda de Sant Vicenç dels Horts (Rotonda ovelletes) que té previst realitzar la Diputació de Barcelona.

Les obres, que podrien iniciar-se el segon semestre de l'any 2022, tenen com objectiu millorar la mobilitat i permetrien un accés directe a l'A2. A aquesta actuació se li sumaria el desdoblament de la connexió amb l'A2 (projecte aprovat inicialment pel Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana).

L’Ajuntament ha demanat estar informats de l’evolució de les obres, atès que aquestes afectaran als desplaçaments en vehicle dels veïns i veïnes de Santa Coloma.

En aquesta trobada també s'ha parlat de les obres d’un itinerari de vianants i bicicletes a la carretera BV-2002 que permetrà connectar Santa Coloma de Cervelló amb Sant Vicenç dels Horts. També s'ha traslladat el malestar pel mal estat de la rotonda d'entrada al municipi que depèn de la Diputació.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 10:47