Santa Coloma de Cervelló, a punt per a celebrar Nadal

Divendres, 1 de desembre de 2023

Entre les activitats d’aquestes dates destaca la campanya comercial que repartirà 1.500 euros entre la clientela

El proper 2 de desembre es farà l’encesa de l’arbre de Nadal, organitzada per la Societat Recreativa amb el suport de l’Ajuntament i que portarà a la plaça del Pi Tallat i al carrer Eusebi Jover tot un conjunt d’activitats durant tota la jornada, en les quals prendran part diverses entitats. Aquest acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc tornarà a ser, simbòlicament, el tret de sortida a la programació d’aquestes festes per a les setmanes vinents (vegeu l’agenda), que inclourà la visita dels Reis Mags, activitats al voltant del Tió i els actes de suport a La Marató de TV3, entre altres propostes.


La campanya comercial

Més enllà de les activitats populars, tradicionals i culturals, aquestes dates tornaran a tenir un marcat accent comercial. Amb la voluntat de promoure la compra de proximitat, l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló promou la seva campanya «Guanya 1.500 € en xecs regal per a comprar en els comerços associats», de l’1 al 22 de desembre.

La proposta es veurà reforçada amb el projecte «Apadrina una jardinera», consistent que cada comerç associat tingui una jardinera ben original a la porta per a donar més visibilitat al seu establiment i al conjunt del comerç local.

 

Darrera actualització: 1.12.2023 | 12:18