Santa Coloma de Cervelló es suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 16:00

L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló es suma a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) del 16 al 24 de novembre, i us proposa dos tallers perquè coneixeu diferents estratègies que us permetran reduir la generació de residus.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) és una iniciativa que promou la implementació d'accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

La Regidoria de Medi ambient us proposa dos tallers. Si hi voleu participar, us heu d'inscriure prèviament trucant al telèfon 93 645 07 00, o enviant un correu electrònic a agustinsm@santacolomadecervello.cat

Xerrada: Neteja natural de la llar

Dilluns 18 de novembre, a les 18.00 h
A la Biblioteca Pilarin Bayés
Petits trucs per fer la neteja de casa amb productes que tenim a la cuina. Sense contaminar el medi ambient, més econòmics i respectuosos amb la nostra salut. Heu de portar 2 o 3 envasos reutilitzables petits per recollir una mostra dels productes elaborats.
Adreçat a un públic adult.


Quina Tela!

Dimarts 19 de novembre, a les 18.00 h
Al Centre Cívic Can Baruta
Parlarem de l'origen i la confecció de la roba que utilitzem i aprendrem com podem reduir i prevenir la generació de residus tèxtils a través dels mercats d'intercanvi.
Confeccionarem un porta entrepans reutilitzant peces de roba. Heu de portar una peça de roba de com a mínim 46x30 cm de cotó, i que no hagi estat rentada amb suavitzant.
Adreçat a un públic familiar (a partir de 8 anys. Els infants han de venir acompanyats).

Darrera actualització: 14.11.2019 | 13:33