Santa ColoM'AGRADA, la nova campanya de civisme de l'Ajuntament

Dilluns, 1 d'abril de 2019 a les 10:00

Santa ColoM’AGRADA! és la nova campanya de sensibilització que l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha posat en marxa aquest mes d’abril amb l’objectiu de donar a conèixer el Servei de Recollida de Mobles vells i Andròmines de l’Ajuntament, i incentivar la recollida d’excrements dels espais públics.

Dos protagonistes d’excepció i veïns del nostre poble, el Pere Noya i el Jordi Ribas, ens parlen de civisme, de respecte, d’educació i de bon veïnatge. I de tot un seguit de valors i accions encaminades a fer de Santa Coloma de Cervelló un poble acollidor amb un entorn net i saludable que ens agradi a tothom.

Servei de recollida de mobles i andròmines 

Amb el seu exemple, el Pere i el Jordi ens recorden que els carrers són espais de convivència, i ens expliquen com podem contribuir a no embrutar l’entorn amb petites accions. Perquè Santa Coloma de Cervelló ens agrada amb carrers lliures d’andròmines i d’excrements.

La campanya comença l’1 d’abril a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, amb contingut gràfic i dos audiovisuals. També consta de material imprès, amb tríptics que s’han fet arribar a tots els domicilis del poble, i cartells que s’han distribuït per tots els punts d’informació municipal.

Aquesta campanya s’ha realitzat dintre del contracte de neteja viària del municipi, que preveu destinar un percentatge del cost del contracte anual a campanyes de comunicació i sensibilització de la ciutadania, per assolir nivells de neteja viària òptims. L’Ajuntament i l’empresa de neteja viària vam tenir clar que calia abordar dos temes: la recollida de mobles i andròmines, i  dels excrements de les mascotes a la via pública.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 09:38