S’entreguen els premis del Concurs de narrativa i poesia Primavera Literària

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 11:00

El passat divendres 14 de maig la regidora de la Gent Gran, Maria Pau, va fer entrega dels premis del 15è Concurs de narrativa i poesia per a persones majors de 50 anys Primavera Literària. Els guanyadors d’aquesta edició han estat en la categoria de poesia la Dolors Prenafeta Ferrer amb l’obra Metamorfosi, i en la categoria de narrativa curta el David Quilabert i Aguilà amb l’obra Cirerer de frontera.

L’acte de lliurament de premis es va celebrar a l’Ateneu Unió, en una sessió que va comptar també amb el concert del grup Agarafiling organitzat per la Regidoria de Cultura.

Les obres guanyadores van ser triades per un jurat format per la Montserrat Rigol, antiga directora de la Biblioteca Pilarin Bayés i la Júlia López, actual directora; l’Aleix Font, la Gabriela Torregrosa i la Gloria Escala.

Primavera Literària és una iniciativa de la regidoria de la Gent Gran amb l’objectiu d’estimular la creació literària entre les persones grans del municipi. Els premis han consistit en un lot de llibres, el VD “Memòria de Santa Coloma de Cervelló” i una tarja regal d’Abacus per valor de 50€. El premi Narrativa curta va quedar desert en no presentar-se cap treball.

Participants Poesia

Títol: Metamorfosi
Pseudònim: Cloris
Obra guanyadora

Títol: Estiu
Pseudònim: Joana

Títol: El vent del temps
Pseudònim: Cristòfol Martin

Participants Narrativa llarga

Títol: Cirerer de frontera
Pseudònim: The cherry tree
Obra guanyadora

Títol: Compres
Pseudònim: Clamosa

Títol: Records del passat
Pseudònim: Quin dia passa any que empeny

Títol: Busquets, baquetes i arquet
Pseudònim: Piccolo

Títol: Il·lusions perdudes
Pseudònim: Serrat

Títol: Torna la xiqueta
Pseudònim: La grandalla

Darrera actualització: 19.05.2021 | 16:07

Imatges

Premis  Concurs de narrativa i poesia Primavera Literària