Si jo embruto, tu remulla

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 10:00

L’Ajuntament facilita una ampolla a les persones propietàries de gossos perquè puguin diluir-ne amb aigua els orins a la via pública.

Les persones propietàries d’animals de companyia han de procurar que aquests no siguin una molèstia ni un risc sanitari. Així, a més de recollir-ne els excrements a la via pública, les persones propietàries de gossos han d’evitar que els orins d’aquests provoquin males olors o danys al mobiliari urbà o a les façanes dels edificis. Per tal d’incentivar aquestes actituds, l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló farà arribar, aquest mes de novembre, a casa de totes les persones que tinguin un gos censat una ampolla d’aigua plegable de 460 ml amb mosquetó per a facilitar que la portin lligada a la corretja del gos. De la mateixa manera, també es donarà aquesta ampolla a les persones que a partir d’ara acudeixin a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a inscriure un gos al cens.

Altres recomanacions

Des del consistori s’aprofita l’ocasió per a recordar altres qüestions que s’han de tenir en consideració per a afavorir la convivència als espais públics entre animals i persones, com ara l’obligació de portar els gossos lligats en tots els espais públics —excepte a les àrees d’esbarjo específiques per a aquestes mascotes— i, en el cas de races potencialment perilloses, portar-los amb morrió i fer servir una corretja de menys de dos metres.

Darrera actualització: 22.11.2021 | 12:06