Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 12:00

Amb el hastag #ThoEstasPerdent, Santa Coloma de Cervelló s’ha sumat a la campanya que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), la Generalitat i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han impulsat per fomentar l’esport femení en els mitjans.

L’objectiu de la campanya és fer més visibles les dones esportistes, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i reconèixer i posar en valor el seu interès i valor esportiu. També pretén consolidar entre la ciutadania, especialment en infants i adolescents,  referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins, tal com passa amb altres àmbits tradicionalment associats amb homes.

Al nostre municipi l’objectiu de la campanya és fer més visible l’esport femení local. Hem comptat amb la col·laboració de 60 esportistes, i les fotografies han estat realitzades per Paco Palomares.

Bàsquet, futbol, trail, rítmica, arts marcials... totes elles disciplines en les que l’esport femení es ben viu al nostre municipi!

#ThoEstasPerdent

Darrera actualització: 13.02.2020 | 12:28