Som-hi Nights: una alternativa d’oci per al jovent

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 09:00

Les quatre propostes que han compost el programa d’enguany han comptat amb una participació de prop de tres-cents/es joves

Un any més, les Som-hi Nights han omplert les nits dels divendres de l’inici d’estiu amb activitats organitzades exclusivament per i per a joves, amb l’objectiu d’impulsar-ne el lleure i promoure’n la implicació en la vida comunitària. I és que, aquest any, les activitats d’aquest programa —inclòs dins del Pla Local de Joventut 2020-2025— s’han triat a través de l’Assemblea de La Pasta Jove, els pressupostos participatius de l’àrea municipal de Joventut.

El programa d’enguany està format per quatre activitats emocionants i diverses, organitzades per les i els mateixos/es joves amb el suport de l’equip de Joventut de l’Ajuntament. La primera d’elles, el Robin Hood Tournement, va tenir lloc al camp de futbol municipal el 30 de juny, amb una assistència de 31 nois i noies. Posteriorment, el 7 de juliol, l’Acampada Jove a Can Carletes va aplegar 33 participants, mentre que el 3r Torneig de Futbol Sala, una setmana després, va comptar amb 12 equips i més de cent joves que van competir a les pistes del pavelló i del parc de Can Lluch.

El punt final arribava de la mà de la Pool Party a la piscina de Can Via —amb multitud d’inflables i la participació del DJ Berry—, a la qual van assistir prop de cent vint nois i noies.

Darrera actualització: 07.09.2023 | 11:30