Som’hi Nights, l’alternativa d’oci nocturn per a joves

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 00:00

Més de 350 joves han participat a les Som’hi Nights, el programa d’oci nocturn per a joves de 14 a 29 anys que ha ocupat les nits de divendres i dissabte de juliol.

Aquest any la programació de les Som'hi Nights ha estat molt variada i diversa. Va començar el divendres 1 de juliol amb l’activitat del Bubblefootball al Camp de Futbol Eusebi Güell, una de les proposta escollides a la Pasta Jove, els Pressupostos participatius de joventut. A continuació, el dissabte 2 de juliol es va realitzar el Torneig de ping-pong al Centre Municipal Sant Lluis.

El cap de setmana següent, el divendres 8 de juliol va tenir lloc l’Acampada jove al recinte de Can Carletes, on els i les joves van organitzar un sopar de "jo porto" i després una gimcana nocturna que va tenir molt d’èxit.

El divendres 15 de juliol es va celebrar la 2a edició del Torneig de futbol sala amb la participació de 12 equips i una gran afluència de públic al Pavelló Poliesportiu Municipal i a la pista del Parc de Can Lluc. Malauradament, la proposta del Juguem totes, consistent en un torneig de voleibol i de bàsquet per a noies, no va poder tirar endavant per la falta d’equips. L'equip de joventut continuarà treballant perquè propostes d’aquest tipus puguin fer-se realitat.

I el divendres 22 de juliol, en plena onada de calor, les Som-hi Nights han finalitzat amb la Pool party a la piscina de Can Via, on també s’han repartit mojitos sense alcohol i els i les joves han pogut jugar a les pistes de pàdel.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 11:01