Un arxiu fotogràfic del municipi construït entre tots i totes

Divendres, 8 de d’octubre de 2021 a les 10:00

Amb la voluntat de construir un arxiu fotogràfic, l’Ajuntament ha posat en marxa, amb la col·laboració d’una empresa especialitzada, la creació de l’Arxiu Digital d’Imatges Antigues de Santa Coloma de Cervelló i anima la ciutadania a participar-hi.

A les llars del nostre municipi és fàcil trobar fotografies del passat que reflecteixen espais i paisatges de Santa Coloma de Cervelló, festivitats i celebracions, esdeveniments rellevants, les feines i el treball al camp i a la fàbrica o l’aspecte físic i el vestuari de les persones d’altres generacions. 

Per tal de contribuir a la creació d'aquest arxiu fotogràfic, demanem als veïns i veïnes la cessió temporal d’instantànies preses des dels inicis de la fotografia fins al període de la Transició (entre el 1975 i el 1978) que reflecteixin aspectes destacats del nostre passat comú. Un cop digitalitzades, les fotografies seran retornades a les persones que les hagin cedit. D’aquesta manera es vol garantir la conservació i preservació de les imatges antigues del municipi i se’n vol disposar d’un repositori que sigui obert i accessible i estigui a l’abast de tota la ciutadania. 

On podeu portar les fotografies?

•  A Can Baruta: de dilluns a divendres, de 8 a 15 h, i els dimarts, també a la tarda, de 16 a 19 h
•  Biblioteca Joaquim Folguera: dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h

Per a qualsevol dubte podeu trucar a Can Baruta (936 340 802) o bé enviar un correu a scc.regidorpatrimoni@santacolomadecervello.cat

Darrera actualització: 08.10.2021 | 11:33