Una oficina itinerant resoldrà els dubtes de la ciutadania sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM)

Dimarts, 13 de juny de 2023 a les 11:00

Ciutadania, entitats i organitzacions locals tindran l’oportunitat de consultar el Pla director urbanístic metropolità (PDUM) del 19 al 23 de juny. El PDUM és una eina impulsada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona per ordenar el territori metropolità durant les properes dècades i renovarà el Pla General Metropolità de l’any 1976. Actualment es troba en fase exposició pública abans de la seva aprovació provisional.

Del 19 al 23 de juny, de 9 a 14 hores, es podrà consultar el document en paper que estarà a disposició de la ciutadania a l’Ajuntament. I del 21 al 22 de juny, també de 9 a 14 hores, l'oficina itinerant de l'AMB atendrà les consultes de la ciutadania al Centre Cívic Can Baruta.

El Pla director urbanístic metropolità és una figura de planejament urbanístic d'abast supramunicipal que està redactant l'Àrea Metropolitana de Barcelona per establir els grans objectius i les principals directrius que han de ser desenvolupades en els propers 20 anys a l'àrea metropolitana de Barcelona en relació amb les infraestructures, les zones verdes, els teixits urbans i els espais oberts. L'aprovació del PDUM donarà pas a la substitució del Pla General Metropolità (PGM), vigent des del 1976.

Fins a l’octubre, durant el període d’informació pública, la ciutadania també pot anar presencialment a l’Oficina d’atenció ciutadana del PDUM a l’AMB per resoldre dubtes amb els personal tècnic i consultar el document en paper. Cal demanar cita.

Darrera actualització: 09.06.2023 | 13:32