Visita als nous horts urbans municipals

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 14:00

Dimarts 18 de juny s'ha celebrat una trobada a Can Carletes amb les persones que han obtingut la llicència d'ocupació temporal dels horts urbans municipals, un espai destinat al conreu ecològic que compta amb 23 parcel·les de 30 metres quadrats.

En aquesta trobada, els usuaris i usuàries han pogut visitar l'espai dels horts i les seves instal·lacions, i la parcel·la que els hi ha estat assignada. També s'ha parlat de les normes de funcionament i del reg.

A la visita també han assistit educadors de l'Ortiga, una cooperativa d'agricultura ecològica que realitza diferents activitats per dinamitzar i difondre l'agricultura sostenible, i que donarà suport i assessorament als hortolans per a la posada en marxa dels horts urbans.

A més d'aquest assessorament per part de l'Ortiga, els dies 21, 22 i 28 de juny es faran sessions de formació teòrica sobre horts, on es tractaran aspectes pràctics per al conreu ecològic eficient: com planificar què es planta i com es fan les rotacions, com fertilitzar, com combatre les plagues, i altres dubtes que puguin plantejar els hortolans. Aquesta formació es farà amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 19.06.2019 | 14:29