Vitals, una nova publicació per a la gent gran

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 08:00

Vitals és el nou butlletí bimensual per a totes les grans persones de Santa Coloma de Cervelló que edita la Regidoria de Gent Gran,amb la col·laboració dels Casals de la Gent Gran. Es tracta d’una nova publicació que neix amb energia i il·lusió per donar veu a totes les persones grans del municipi. 

Perquè volem aprofitar l’experiència i la saviesa de la gent gran, la revista està feta per ells, i cada número comptarà amb diferents seccions on ens parlaran de salut, d’experiències i coneixements, i on també ens explicaran anècdotes i vivències viscudes, receptes de cuina i alguna sorpresa més.

En aquest primer número han participat Maruja Milàn, presidenta del Casal de la Gent Gran de la Colònia Güell; Pepita González, presidenta del Casal de la Gent Gran de Santa Coloma; Josep Ollé, amb la secció "Compartim sabers"; Adrià Gispert, expert en gerontologia, amb consells per reforçar les defenses; Pilar Durban, Dolors Costa, Consol Sàbat i Dolors Solé, amb "Inspiracions confinades"; Miquel Carreté, amb una recepta de calçotada; Joan Montserrat, amb "Racons i records històric de Santa Coloma i la Colònia Güell"; i la Maria Pau, regidora de la Gent Gran.

Vitals es repartirà a les bústies de tot el municipi juntament amb l’Actualitat cada dos mesos. Ja s'han editat els dos primers números: Abril 2021 i Febrer 2021. Els podeu descarregar en aquests enllaços:

Vitals juny 2021- num: 3

Vitals - Juny  2021- núm: 3  [pdf 7,4 Mb]

Vitals abril 2021- num:2

Vitals - Abril  2021- núm: 2 [pdf 7,4 Mb]

Vitals febrer 2021- num:1

Vitals - Febrer 2021- núm: 1 [pdf 7,4 Mb]

Darrera actualització: 31.05.2021 | 07:39