Associació Comissió Mostra de la Cirera

L'Associació Comissió Mostra de la Cirera està integrada per persones del municipi vinculades al món de la pagesia i al moviment associatiu  que, tot i no ser pagesos, s'estimen també una festa que dona vida al poble des de l'any 1986.

La comissió dissenya la Mostra de Cireres que tots els anys es pot visitar a la Societat Recreativa. En aquest espai el visitant coneixerà les diferents varietats de cireres que es conreen a Santa Coloma, i podrà delectar-se amb el color i la textura dels millors fruits collits cada temporada a la nostra població. En aquesta tasca esmercen esforç i imaginació, i el resultat sempre és sorprenent. Fet i fet un dels encants de la mostra és l'enginy dels que hi treballen i dissenyen cada any un espai diferent i sorprenent a l'interior de la sala, que res té a envejar a les millors escenografies. La reproducció d'una masia catalana, el món dels contes, el Far West, o el Japó, han estat les propostes dels últims anys. Enguany, com sempre, aquest serà el secret més ben guardat de la festa, només desvetllat el dia de la inauguració.

La de la Cirera s'ha convertit en la festa més multitudinària i la de més projecció arreu de la nostra geografia. Milers de visitants de dins i fora del municipi veuen i disfruten de l'esforç de tots i totes els que hi treballen i que ho fan possible

Si tu també vols formar part de la Comissió Organitzadora de la Festa de la Cirera i sentir-te viu en el teixit del nostre poble pots fer-ho. Només et cal anar a les seves trobades i començar a treballar. O bé, venir a col·laborar i deixar anar la teva imaginació a partir de la segona setmana de maig, a la sala gran de la societat recreativa. Tot és possible, i més si és compartit.

Vols formar part de la Comissió o col·laborar al maig?

La Comissió comença a treballar a partir del mes de gener per preparar la festa del maig. Es reuneixen els dilluns a partir de les 10 del vespre al local que la Cooperativa Agrària de Santa Coloma de Cervelló te al carrer Jaume Pau, 3, baixos.

Si tu també vols formar part de la Comissió Organitzadora de la Festa de la Cirera pots fer-ho. Només et cal anar a les seves trobades i començar a treballar.

Si no pots, però et ve de gust desconnectar de la rutina i venir al muntatge, sigues col·laborador i vine a somiar amb nosaltres al més de maig!

Horari: 
Dilluns a partir de les 22h. O bé, suma-t'hi al maig a la sala gran de la societat recreativa.

Carrer Jaume Pau, 3, bx - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 650 94 14 52
Adreça electrònica: assmostracirera@gmail.com
Horari:  
Dilluns a partir de les 22h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.02.2022 | 11:52