Associació de Defensa Forestal Puig-Vicenç

Les Associacions de Defensa Forestal (ADF) són entitats de servei formades per voluntaris que tenen com a finalitat l'elaboració i l'execució de plans de prevenció i vigilància d'incendis forestals. Aquestes associacions estan vinculades amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, i a nivell de cada municipi s'organitzen en seccions locals. La secció de Santa Coloma es troba dins l'ADF Puig Vicenç, que aglutina a més les poblacions de Torrelles, Sant Boi, Begues, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló Vallirana i La Palma de Cervelló.

Els voluntaris són peça clau dintre d'aquestes associacions de defensa forestal. A Santa Coloma els integrants de l'ADF realitzen tasques preventives i de vigilància dels nostres boscos per evitar-ne incendis forestals, observant l'entorn i vetllant per la seva conservació. Quan arriba l'època d'alt risc d'incendis, l'ADF és l'encarregat d'advertir i assessorar als veïns que surten a gaudir del bosc. Així mateix, també són qui alerten al parc de bombers de les columnes de fum, i col·laboren en les tasques d'extinció d'incendis quan la situació així ho requereix.

Per ser membre voluntari de la secció de Santa Coloma de l'ADF Puig Vicenç només cal estimar la natura i voler intervenir en la conservació de l'entorn natural. Només es requereix ser major d'edat.

Vols ser voluntari o voluntària de l'ADF?

Per ser membre voluntari de la secció de Santa Coloma de l'ADF Puig Vicenç només cal estimar la natura i voler intervenir en la conservació de l'entorn natural. Només es requereix ser major d'edat.

Si vols fer-te voluntari de la Secció local de l'ADF Puig-Vicenç, truca a l'Ajuntament. Regidoria de Medi Ambient (de dilluns a divendres de 9h a 14h). 

Pau Casals, 26-34 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 645 07 00
Horari:  
De dilluns a divendres de 9h a 14h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 8.02.2018 | 11:04