Pla d’Acció per l’Energia Sostenible. PAES

El Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible és un document que neix del pacte d’Alcaldes, i on es concreten les accions que cal dur a terme al municipi per tal de superar els objectius establerts per la Unió Europea per al 2020.

El model socioeconòmic vigent es basa en bona part amb el consum d’energia. Aquest model és la causa de molts dels problemes actuals de caire ambiental i social.

És necessari, per tant, assumir un compromís per mostrar, a tots els sectors de la població, una especial atenció a la situació del món, amb la finalitat de proporcionar una percepció correcta dels problemes i de fomentar actituds i comportaments favorables per aconseguir un desenvolupament sostenible.

El Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible és un document que neix del pacte d’Alcaldes, i on es concreten les accions que cal dur a terme al municipi per tal de superar els objectius establerts per la Unió Europea per al 2020, anant més enllà de la reducciódel 20% de les emissions de gasos efecte hivernacle GEH al municipi tal i com s’ha compromès al signar el Pacte d’Alcaldes.

Darrera actualització: 15.01.2021 | 13:38