Protegiu-vos dels incendis forestals

Catalunya és un país de clima mediterrani amb molta massa forestal on sovint hi ha un risc elevat d'incendi forestal. Atesa l’època de l’any en què som, és convenient extremar les precaucions i mantenir-nos vigilants i prudents davant l’amenaça que els focs forestals representen per a la població i per al nostre entorn. 

Per això cal tenir present les precaucions i els consells de protecció civil davant del risc d’incendis forestals. Un any més, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya fa difusió d’aquests consells a través del web del Departament d’Interior: Consells

Podeu trobar-hi, entre d’altres, un pòster i un díptic multilingüe amb els consells d’autoprotecció en català, castellà, anglès i francès, i la guia per a les urbanitzacions i cases aïllades. A més, hi trobareu un bàner que us pot servir per enllaçar amb la nostra pàgina des del vostre web. Els consells de protecció civil de la campanya de sensibilització davant del risc d’incendis forestals són també al twitter @emergenciescat.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 09:43

Enllaços