BAN MUNICIPAL adreçat a tots els infants de Santa Coloma de Cervelló

Diumenge, 12 d'abril de 2020 a les 18:15

Il·lma. Sra. Anna Martinez Almoril, alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló

FAIG SABER
Que els nens i nenes de Santa Coloma de Cervelló, des que va començar l’alerta pel coronavirus SARS-Cov2, l’aturada del curs escolar i el confinament, han tingut un comportament exemplar, malgrat les dificultats, i estan seguint adequadament les indicacions i obligacions de no sortir de casa i les mesures extraordinàries per vèncer el coronavirus. Donat que demà és Dilluns de Pasqua, tradicionalment un dia de gran celebració per a tots els infants, i que enguany no el podrem gaudir amb els padrins i padrines, faig públics els següents:

ACORDS
Primer-. Declarar a tots els nens i nenes de Santa Coloma de Cervelló, des de Dilluns de Pasqua, FILLOLS i FILLOLES HONORÍFIQUES del municipi.

Segon-. Agrair l’esforç que han fet aquestes darreres setmanes tots els nens i nenes de Santa Coloma de Cervelló, i demanar que segueixin complint les mesures que s’obliguen i recomanen, com quedar-se a casa.

Tercer-. Declarar que els aplaudiments de les 20 h de Dilluns de Pasqua vagin dedicats a tots els infants colomins, per agrair-los el seu comportament, i també, com cada dia, al personal sanitari i professionals que ens permeten seguir gaudint dels mínims bàsics per viure amb certa normalitat.

Quart-. Animar a tots els infants a fer dibuixos relacionats amb el dia de la mona, el confinament o els seus missatges d’esperança, i fer-los arribar a l’adreça de correu electrònic scc.voluntariscovid@santacolomadecervello.cat. L’Ajuntament publicarà els dibuixos que envieu al web de l’Ajuntament i els guardarà a l’arxiu municipal com a patrimoni de la memòria local.

Faig arribar aquestes mesures a tots els nens i nenes de Santa Coloma de Cervelló, i també a la resta d’habitants el dia 12 d’abril de 2020 a Santa Coloma de Cervelló.

Anna Martinez Almoril
Alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló

Darrera actualització: 20.04.2020 | 16:44