Les preinscripcions als Casals d'estiu s'ajornen per adaptar-se a les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 17:00

La programació d'activitats dels Casals d'Estiu per a infants i joves d'enguany s'està adaptant a la situació d'incertesa i confinament provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

El departament d'Educació i les entitats estem treballant conjuntament, estudiant i preparant-nos per a tots els possibles escenaris amb què ens puguem trobar en el nostre municipi.

Les preinscripcions als Casals d'estiu municipals d'infants i adolescents es faran de manera online a través de les plataformes de les entitats. Aquestes s'han ajornat fins a mitjans/finals de maig o fins que les autoritats pertinents informin de les condicions, mesures i recomanacions necessàries per poder dur a terme uns casals d'estiu segurs.

L'oferta d'activitats dels Casals d'estiu per a infants i adolescents està totalment subjecta a l'evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.

Podreu trobar la informació al web de l'Ajuntament, en la mida que aquesta es vagi actualitzant.

Darrera actualització: 04.05.2020 | 17:09