Davant del COVID-19 actua amb màxima responsabilitat

Dimarts, 28 de juliol de 2020 a les 00:00

Segons les dades que facilita a l'Ajuntament el Servei de Vigilància Epidemiològica, els casos confirmats a Santa Coloma de Cervelló, des de l'1 al 27 de juliol, són 3. En aquests moments cal reforçar les precaucions amb el nombre creixent de persones afectades amb els darrers rebrots que està patint la nostra societat.

Cal que totes i tots siguem molt conscients i que, per evitar que el virus es propagui, extremem la prudència i seguim les indicacions sanitàries. Recomanem a la ciutadania que actuï amb la màxima responsabilitat i segueixi voluntàriament les indicacions sanitàries:
- Sortir de casa el mínim possible, per a activitats essencials.
- Evitar trobades de més de 10 persones.
- Evitar desplaçament a segones residències.

Des de l'Ajuntament s'estan seguint atentament les novetats en tot moment, per tal d'anar actuant i adoptant les mesures necessàries amb la màxima celeritat i informar a la ciutadania puntualment.

S'ha iniciat la campanya "A Santa Coloma ens cuidem!", juntament amb els comerços i les entitats del poble, perquè aturar el virus és cosa de tots. 

Tot i que de moment la situació a Santa Coloma està controlada, amb molt poca afectació de COVID-19, recomanem a la ciutadania que actuï amb la màxima responsabilitat amb tres regles molt senzilles:
↔️ DISTÀNCIA
👐 MANS
😷 MASCARETA

Darrera actualització: 25.08.2020 | 17:20