Casos positius de COVID-19 a Santa Coloma de Cervelló

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 17:00

Segons les dades que ens ha facilitat el Servei de Vigilància Epidemiològica, el nombre de positius en COVID-19 acumulats registrats al nostre municipi dimecres 13 de maig és de 134 persones. Des de l'11 de maig, les dades de positius en COVID-19 que el Servei de Vigilància Epidemiològica fa arribar a l'Ajuntament inclouen els casos positius que es registren tant en centres públics com privats.

Anteriorment, les dades només tenien en compte els resultats de les proves que es feien als centres públics. El fet d'incloure en el recompte també les proves realitzades en els centres privats, ha fet que des de l'11 de maig s'hagi observat una diferència elevada en els valors, que han passat de 52 a 134 casos positius acumulats. Hem d’entendre que aquest canvi de criteri en el recompte no es correspon amb el moment en que es van fer els tests, i per tant,  l’increment en el nombre de dades  no ha estat d’un dia per l’altre.

No obstant això, us recordem  que encara hi ha risc de contagi  i que és molt important que adopteu les mesures preventives per protegir-vos i protegir els altres: mantenir el distanciament social, rentar-vos les mans amb freqüència i, si és possible, usar mascaretes  especialment en interiors.

Darrera actualització: 15.05.2020 | 07:33