Comencen els treballs de desinfecció a les residències de la Gent Gran del municipi i el trasllat de persones amb simptomatologia

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 20:30

Ahir dilluns  es va procedir a la desinfecció dels dos centres residencials per a gent gran del municipi. Els treballs els han realitzat una empresa especialitzada contractada per la Generalitat de Catalunya.

Aquestes actuacions arriben després que l’Ajuntament hagi demanat de forma reiterada a la Generalitat de Catalunya i a la Delegación del Gobierno en Catalunya actuacions urgents als centres residencials del municipi per garantir la protecció de les persones que hi resideixen i del personal, tant pel que fa a desinfecció dels centres, com a la dotació de material sanitari adequat.

Des de l'inici del confinament, l'Ajuntament manté contacte permanent amb les dues residències del municipi, i se'ls està oferint tot el suport i acompanyament que el Consistori té al seu abast.

Per altra banda, el Govern de la Generalitat ha començat avui el trasllat de persones amb simptomatologia compatible amb COVID-19 que viuen a la residència de la Colònia Güell al Centre Social i Sanitari Frederica Montseny de Viladecans, tal com ja està fent en altres centres residencials. 

L’objectiu d’aquests trasllats és alleugerir la situació dels centres residencials i permetre’ls que puguin treballar amb més garanties, evitar el possible contagi d’altres persones residents i treballadores, i reubicar les persones amb simptomatologia en altres espais que permetin millorar les condicions d’aïllament i d’atenció sanitària.

Darrera actualització: 14.04.2020 | 22:59