El CAP de Santa Coloma de Cervelló reprendrà l’atenció presencial el proper 14 de setembre amb horari reduït

Dilluns, 31 d'agost de 2020 a les 16:00

El Servei Català de la Salut i l’Institut Català de la Salut han comunicat a l’Ajuntament que el CAP de Santa Coloma reprendrà l’atenció presencial programada el proper 14 de setembre amb servei de medicina general, infermeria i pediatria dos dies a la setmana, dilluns i dijous, de 8:00 a 14:00 hores.

L’Ajuntament reitera la seva disconformitat amb la mesura per considerar que els serveis i horaris que es tornen a  proposar continuen sent insuficients per garantir una atenció sanitària de qualitat a la població, i continua exigint, com ve fent des del mes de juny, el restabliment de la plena normalitat en el CAP de Santa Coloma de Cervelló pel que fa a horaris i serveis per tal de garantir que la ciutadania pot fer front a aquesta nova etapa amb l’atenció primària i la confiança que necessita i es mereix.

CatSalut i l’ICS justifiquen en el seu comunicat que el servei continuarà oferint-se en horari reduït per la necessitat d’adaptar els serveis sanitaris a la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. Tot i que posen de manifest que la seva voluntat és tornar a la normalitat en la mesura del possible, no han fixat encara una proposta ferma per reobrir el CAP en tot el seu horari i amb tots els serveis.

CatSalut i l’ICS recorden a la ciutadania que continua essent important prioritzar el contacte amb els serveis sanitaris via web o telefònicament, evitant els desplaçaments als centres de salut si no són necessaris:

  • Al web de cita prèvia de l’ICS , on trobareu l’apartat “En què podem ajudar-te?” per escriure el motiu.
  • Enviant una E-consulta mitjançant La Meva Salut (Telèfon: 900 053 723)
  • Trucant directament al CAP Molí Nou al telèfon: 93 654 33 00

Us informem de les bústies ciutadanes que totes dues administracions posen a disposició de la ciutadania per a fer arribar consultes, queixes i suggeriments:

Darrera actualització: 01.09.2020 | 16:39