La situació sanitària i l'evolució de la pandèmia als municipis de la comarca va millorant i la taxa de reproducció se situa per sota d'1

Dijous, 13 d'agost de 2020 a les 00:00

Avui els representants dels Ajuntaments de municipis de menys de 20.000 habitants del Consell Comarcal del Baix Llobregat ens hem tornat a reunir telemàticament amb els responsables de CatSalut i de l'Institut Català de la Salut (ICS) per fer seguiment de la situació sanitària i l'evolució de la pandèmia als municipis de la comarca.

Segons dades del Servei de Vigilància Epidemiològica, al nostre municipi seguim amb 9 casos positius acumulats des de l'1 de Juliol.
Pel que fa a la nostra regió sanitària, l'Àrea Metropolitana Sud, la situació va millorant poc a poc i la taxa de reproducció se situa per sota d'1. És a dir, cada cas positiu contagia menys d'una persona, fent que la propagació del virus disminueixi. Així i tot, cal seguir extremant les precaucions perquè la situació podria canviar en molt poc temps si no se segueixen les mesures sanitàries.
Des de CatSalut han tornat a remarcar que els contagis es produeixen majoritàriament quan s'ajunten diferents grups de convivència i no se segueixen les mesures. Un sopar nombrós, una celebració familiar amb moltes persones, grups de persones realitzant una pràctica esportiva. Són alguns dels exemples dels focus de contagis a la nostra comarca.
Des de l'ajuntament seguim insistint a reduir els nostres contactes socials en la mesura del possible i en l'estricte compliment de les mesures que són:

↔️ DISTÀNCIA
🙌 MANS
😷 MASCARETA

👍 Aturar el virus és cosa de tothom! 🌈
#ASantaColomaEnsCuidem
#SantaColomaDeCervello #EvitemContagis #AlTeuCostat

Darrera actualització: 25.08.2020 | 17:20